Opći uvjeti

REZERVACIJA
Rezervacija bungalowa može se izvršiti putem telefona, e-maila, faksa, poštom ili putem on-line sustava. Na primljeni upit gostu se e u najkraćem mogućem roku biti poslana ponuda sukladno s raspoloživim kapacitetima.

Kod on-line sustava obvezan je unos podataka s kreditne kartice ili uplata putem bankovnog transfera. Za rezervaciju bungalowa potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 100,00 eura za svaki bungalow putem bankovnog transfera i to najkasnije do datuma naznačnog u ponudi te poslati kopiju uplate na uvid, ili dostaviti podatke s kreditne kartice.

Ako akontacija nije uplaćena u naznačenom roku ili nije dostavljena kreditna kartica, rezervacija se smatra nevažećom.

IZMJENA I PONIŠTENJE REZERVACIJE
Ukoliko je rezervacija napravljena putem online bookinga, ista se može izmijeniti ili otkazati putem sustava u skladu sa pravilima Otkazivanja rezervacije.

Ukoliko je rezervacija učinjena putem direktne korespondencije o svim izmjenama ili otkazu potrebno je izvijestit službu prodaje, koja je obvezna prihvačanje izmjene ili otkaza pismeno potvrditi. Rezervacijska pristojba bungalowa je nepovratna.

Ukoliko gost otkaže rezervaciju punih 7 dana prije početka rezervacije po lokalnom vremenu (koje je navedeno u e-mailu s potvrdom), obavezan je platiti 50 %  ukupnog iznosa rezerviranog troška boravak .Ako gost otkaže manje od 7 dana unaprijed ili odluči prijevremeno otići iz smještaja, obavezan je podmiriti ukupni iznos rezerviranog trošak boravak u smještaju prema važećem cjeniku.

Untitled Document