Kamp mjesta za vozila

Odaberite vaše omiljeno mjesto, za kamper, prikolicu, mini-van ili automobil sa krovnim šatorom. Sva mjesta imaju priključak za električnu energiju, a ostali sadržaji nalaze se u blizini.

Mjesta za kampere

Camping pitches in a natural shade with sea view, for a car, car with roof-tent, caravan, mini-van, camper van or  motorhome.

 • Kamp mjesto za Mini-van

  Mjesta za kampere
  Kamp mjesto za mini-van ili automobil sa krovnim šatorom, sa dosta hladovine i pogledom na more. Dostupan je priključak za električnu energiju. Korisnici mogu birati ukoliko žele naturistički dio kampa.
  14 per night
 • Kamp mjesto za automobil

  Mjesta za kampere
  Kamp mjesto za automobil u hladu borove šume, uz samu obalu. Gosti sami izaberu željeno mjesto kampiranja pri dolasku. Osiguran je prikuljčak za električnu energiju, a ostali sadržaji su u blizini. 
  8.50 per night
 • Kamp mjesto za kampere

  Mjesta za kampere
  Kamp mjesto za kampere, sa dosta hladovine i pogledom na more. Dostupan je priključak za električnu energiju. Korisnici mogu birati ukoliko žele naturistički dio kampa.
  20 per night
 • Kamp mjesto za prikolice

  Mjesta za kampere
  Kamp mjesto za prikolice, sa dosta hladovine i pogledom na more. Dostupan je priključak za električnu energiju. Korisnici mogu birati ukoliko žele naturistički dio kampa.
  14 per night
Untitled Document