Dodatne usluge

Restoran Mlaska

Restoran Mlaska objedinjuje vrhunska mediteranska i kontinentalna jela. Naglašavajući prirodnost, nudimo vam jela pripremljena isključivo od mesa domaće stoke, svježe ulovljenu ribu (katkad i u samoj uvali), svježe voće i povrće proizvedeno prirodno bez genetičkih modifikacija i u većini slučajeva bez ikakvih umjetnih sastojaka. Naši su specijaliteti riba i rakovi, grill, no jednostavna jela kao što su špageti i rižoti također su dostupna. Uz sve to nudimo i domaći kruh te bogatu ponudu vina, posebice autohtonih sorta sa samog otoka Hvara, kao što su Plavac i Plavac Mali, ali i razne vrste domaće rakije i ostalih pića.

Terasa restorana nalazi se tik uz more. Tijekom uživanja u našoj raznolikoj ponudi vrhunskih jela i pića možete uživati u prekrasnom pogledu na uvalu i planinu Biokovo, a navečer i uz čaroban zalazak sunca.

Možemo vam ponuditi i neke dodatne mogućnosti kako bi vam boravak u našem kampu bio još ugodniji.

Najam: Quad / Skuter/ Automobil / Brod

Izleti i transferi

Na vaš zahtjev stojimo na raspolaganju da organizujemo transfer prema vašim potrebama. Također, u našoj ponudi možete odabrati izlete unutar regije, poput izleta u grad Hvar, Dubrovnik, dolinu Neretve i šire.

Mali dućan

Iz raznovrsne ponude svakodnevnih potrepština, kao što su prehrambeni proizvodi i pića, higijenski proizvodi te različite vrste duhanskih proizvoda, u našem mini marketu svakodnevno nudimo i svježe pekarske proizvode. Isto tako, nudimo i svježe voće i povrće sa samog otoka Hvara i doline Neretve, uzgojeno na posve prirodan način.
Uz suvenire i školjke koji su također uključeni u našu ponudu, možete zatražiti i neke od autoktonih mediteranskih proizvoda kao što su domaće maslinovo ulje, domaće vino i rakija, sušene smokve i lavandino ulje i kreme. Iz morskog i plažnog asortimana izdvajamo madrace na napuhavanje, ležaljke za plažu te raznovrsne igračke za djecu.

Usluga pranja rublja

Cilj nam je kvalitetom i brzinom usluga pranja i glačanja rublja postići vaše zadovoljstvo i ono što je najbitnije, uštedjeti vaše dragocjeno vrijeme odmora kako biste ga kvalitetnije mogli iskoristili.

Untitled Document