Smještaj u kampu

U sjeni borova na gotovo 20 000 mautokamp može prihvatiti oko 200 šatora podijeljenih na klasičan i naturistički dio. Pješčana plaža i zajednički objekti smješteni su na udaljenosti od 50 metara lagane i opuštajuće šetnje. Za kamp-kućice i kampere osigurano je napajanje električnom energijom.

U kampu je smješteno 20 bungalova veličine 25m2 kapaciteta 4 osobe uz mogućnost dodatnog ležaja. Opremljeni su kuhinjom, friziderom, tušem i nužnikom

Na sunčanijem dijelu kampa nalaze se četiri glamping safari šatora opremljena vanjskom kuhinjom.

 • Drveni bungalovi

  Bungalovi
  U hladu krošnji borova i crnike je smješteno 20 drvenih bungalova veličine 25m2 opremljenih sa 4 ležaja uz mogućnost jednog dodatnog za petog gosta.
  70 per night
  uklj. Pristojbe, Parking
 • Glamping safari šator

  Glamping šatori
  Glamping safari šatori smješteni su neposredno uz morsku obalu, uređeni s drvenim namještajem, krevetima, visećom mrežom i pokretnom vanjskom kuhinjom. Kupaonice i toaleti su zajednički i nalaze se u središnjem dijelu kampa.
  120 per night
  uklj. turističku taksu
 • Kamp mjesto veliki šator

  Mjesta za šatore
  Kamp mjesto za postavljanje šatora većeg od četiri četvorna metra, s prirodnim hladom borova i pogledom na more.
  9 per night
 • Kamp mjesto za Mini-van

  Mjesta za kampere
  Kamp mjesto za mini-van ili automobil sa krovnim šatorom, sa dosta hladovine i pogledom na more. Dostupan je priključak za električnu energiju. Korisnici mogu birati ukoliko žele naturistički dio kampa.
  14 per night
 • Kamp mjesto za automobil

  Mjesta za kampere
  Kamp mjesto za automobil u hladu borove šume, uz samu obalu. Gosti sami izaberu željeno mjesto kampiranja pri dolasku. Osiguran je prikuljčak za električnu energiju, a ostali sadržaji su u blizini. 
  8.50 per night
 • Kamp mjesto za kampere

  Mjesta za kampere
  Kamp mjesto za kampere, sa dosta hladovine i pogledom na more. Dostupan je priključak za električnu energiju. Korisnici mogu birati ukoliko žele naturistički dio kampa.
  20 per night
 • Kamp mjesto za mali šator

  Mjesta za šatore
  Kamp mjesto za postavljanje šatora manjeg od četiri četvorna metra, s prirodnim hladom borova i pogledom na more.
  7 per night
 • Kamp mjesto za prikolice

  Mjesta za kampere
  Kamp mjesto za prikolice, sa dosta hladovine i pogledom na more. Dostupan je priključak za električnu energiju. Korisnici mogu birati ukoliko žele naturistički dio kampa.
  14 per night

Untitled Document