Najam vozila i broda

Možemo vam ponuditi i neke dodatne mogućnosti kako bi vam boravak u našem kampu bio još ugodniji.

Jedan od najboljih načina da otkrijete čaroliju otoka Hvara je vožnja quadom koji vas može odvesti do udaljenih kutaka do kojih inače teško možete doći. Vožnja uskim stazama i makadamskim putevima, nudi drugačiji, adrenalinski doživljaj i pogled na otok. Ostrvo je ispresjecano ovim neravnim putevima koji vam omogućavaju da vidite njegovu dužinu i širinu.

Najlakši način da izbjegnete ljetne gužve i probleme s parkiranjem je iznajmiti skuter. Doživite cestama nepristupačne prizore bezbroj malih uvala kao tipične značajke zadivljujućeg jugoistočnog dijela otoka Hvara.

Ako imate veliku porodicu ili ste došli sa prijateljima na odmor, mini busom možete posjetiti kulturne i prirodne znamenitosti regije.

Olakšajte svoj jednodnevni izlet iznajmljivanjem automobila – olakšat će vam vožnju uskim i krivudavim cestama i omogućiti vam da posjetite sva zanimljiva mjesta na otoku.


Provedite dan otkrivajući krajolik na plutajućem smještaju, uživajući u šumu valova i boji kristalno čistog mora. 

Izleti i transferi

Na vaš zahtjev stojimo na raspolaganju da organizujemo transfer prema vašim potrebama. Također, u našoj ponudi možete odabrati izlete unutar regije, poput izleta u grad Hvar, Dubrovnik, dolinu Neretve i šire.

    Untitled Document